Werkplaats

Elke auto heeft onderhoud nodig. Wij, autobedrijf van der Vegt in Oudleusen, hebben hiervoor een werkplaats met drie bruggen. Door een uitgebreid leveranciersnetwerk van auto-onderdelen en een eigen magazijn zijn wij in staat om razendsnel het bestelde onderdeel ter beschikking te hebben. Wij zijn een universeel bedrijf en zijn aangesloten bij de branche organisatie BOVAG. Onze monteurs worden continu geschoold en op de hoogte gehouden van de nieuwste technologie en werken ook met de modernste apparatuur.

 

U kunt bij ons terecht voor APK, grote en kleine onderhoudsbeurten en reparaties van elke personenauto of bedrijfswagen. Ook voor storingen kunt u bij ons terecht.

 

Voor winterbanden bent u bij ons ook aan het juiste adres. Heeft u weinig ruimte thuis, of vindt u het vervelend om de te wisselen en gewisselde banden mee te nemen in uw auto? Dan bieden wij u de mogelijkheid om ze bij ons achter te laten in onze bandenopslag.


Heeft u het gevoel dat uw airco minder koude lucht afgeeft of ruikt u muffe luchtjes in het interieur? Dan is het wellicht tijd voor een onderhoudsbeurt ! Onze hiervoor speciaal opgeleide monteur kan dit voor u testen !

 

Uiteraard kunnen wij alle gewenste auto-accessoires voor u leveren.
Trekhaken, auto audio, navigatiesystemen, automatten etc. maar ook voor producten die te maken hebben met het onderhoud van uw auto kunt u bij ons terecht.

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?